Seguint amb la política de modernitzar i remodelar els nostres edificis, APINAS aquest estiu ha tornat a fer importants obres en l’edifici de l’escola. Com han estat en els darrers tres anys, aquest estiu ha estat el moment de fer grans canvis al pati  i a la planta baixa de l’edifici de TVA. Aquestes obres han estat la fase final de remodelació de l’edifici de TVA. Va ser l’any 2015 quan es va iniciar la remodelació d’aquest edifici, modificant tota la planta superior construint dues aules noves, serveis, un ascensor i unes escales noves per poder accedir.

L’any següent, l’estiu del 2016, va ser el moment de la llar-residència, es va reformar completament amb la instal·lació de parquet, parts de fustes, serveis nois, habitacions i llits nous, etc.

Aquest estiu les obres s’han centrat en el pati  i en la planta baixa de l’edifici de TVA. Al pati s’han retirat totes les estructures i el sorral i s’han de substituir amb unes noves estructures de joc més adients pels nostres alumnes: un dels jocs que s’han d’instal·lar és un gronxador adaptat amb accés per cadires de rodes.

A la planta baixa de l’edifici de TVA s’ha reformat completament, s’ha modificat la distribució de les aules, s’ha instal·lat terres, parets i sostres nous, s’han ampliat els serveis, etc.

A continuació us deixem un recull d’imatges per poder observar l’abans i el durant de la transformació d’aquests espais. Tot i que encara no s’han finalitzat, es pot veure un gran canvi en les instal·lacions. Un cop estiguin enllestides, us les tornarem a ensenyar!

Galeria imatges